Theaterarrangementen

Met de diverse producties van Stardust Theatre & Circus zet u uw zakenrelaties, medewerkers of vrienden in de mooiste lijst. Met een verrassend palet aan arrangementen bieden wij u uitgelezen mogelijkheden voor een bijzondere theateravond. Stardust of het theater kan dit voor uw gezelschap verzorgen, geheel toegesneden op uw wensen en budget.

Wij bieden rond onze producties geheel verzorgde arrangementen voor groepen vanaf 10 personen. Ons oog voor detail en onze persoonlijke benadering staan hierbij centraal. Van een vast contactpersoon waarmee u het arrangement samenstelt, tot de begeleiding in het theater door professionele gastvrouwen. Alles wordt voor u uit handen genomen zodat u en uw gasten kunnen genieten van een zorgeloze avond.

BOOKX biedt diverse arrangementen en mogelijkheden aan  rondom de producties  van Stardust. Een mooi alternatief voor een bijzondere avond met relaties of medewerkers. Wij vertellen u er graag meer over. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met BOOKX via 020 675 7474 of via info@bookx.nl

BOOKX_logo_PMS

Uitkoop voorstelling

Indien u vroegtijdig beslist is het mogelijk een hele voorstelling (met of zonder arrangementen) uit te kopen. Uw bedrijf en uw relaties verbindt u dan op bijzondere wijze met een exclusieve Stardust productie.

Voor meer informatie neem contact op met Stardust 070-3555591 of stuur een e-mail.

Op maat

Een uniek evenement organiseren? Stuur direct een e-mail of bel: 070 – 355 55 91.

Koninklijk Theater Carré
fotograaf Frank Greiner