Nieuwsbrief_WKC_Knie

Het Wereldkerstcircus

Het Grootste Programma ooit!

WERELDKERSTCIRCUS Carré

Wereldrecords! Wereldtop!

120 medewerkenden

De verkoop van het Wereldkerstcircus is zojuist gestart! Dit is vroeger dan ooit, op veler verzoek van ons publiek en zeker ook het bedrijfsleven voor wie een gezamenlijk bezoek met het personeel, of ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis, een lange voorbereidingstijd noodzakelijk is. Het wereldprogramma van het Wereldkerstcircus is de ultieme gelegenheid voor dit soort evenementen.

Het 32e Wereldkerstcircus, dat van 22 december t/m 8 januari 2017 wordt gehouden in het Koninklijk Theater Carré, spant dit jaar qua aantal artiesten de kroon. Voor het eerst in 32 jaar werken er zo’n 120 personen mee aan deze megaproductie, die de slogan “Het Grootste Programma ooit” waarmaakt. Het Wereldkerstcircus dat volgens circuskenners al jaren tot de wereldtop behoort, presenteert dit jaar ook een wereldrecordshow met acts die nu in de piste hun recordstunts tonen. Daarbij viert het programma dit jaar met trots de t erugkeer, de zeventigste verjaardag en zijn 65-jarig jubileum van circusicoon FREDY KNIE JR., directeur-eigenaar van het Nationaal Zwitserse Circus Gebrüder Knie. Ter gelegenheid van zijn zeventigste verjaardag maakt hij zijn rentree met zijn betoverende paardencarrousel met 28 paarden tegelijk in de manege met als slot een bijzondere kerstfinale. Deze act werd in Monte Carlo terecht bekroond met de Gouden Clown – de Oscar van de circuswereld.

Er blinkt meer Goud in de piste. Het Groot Chinees Staatscircus Peking presenteert met bijna 30 artiesten twee Gouden Clown winnaars: de beeldschone Diabolo-meisjes en een totaal vernieuwd hoepelnummer met een wereldrecordsprong van drie meter! Gouden Clown winnaar is ook de trapeze act Russische Schommel met vliegende artiesten en een wereldrecordsprong van twintig meter in de nok van Carré! Spanning, schoonheid en sensatie zijn de kernwoorden van deze voorstelling met het Carré-debuut van de bekroonde Skokov-groep: een Russis che Schommel act voor het eerst uitgevoerd door acht jonge vrouwen. Zij maken in hun lange, witte gewaden huizenhoge sprongen van de ene schommel naar de andere. In januari na het Wereldkerstcircus zal het ook de grote sensatie zijn van het circusfestival van Monte Carlo.

Het klassieke circus wordt verder geëerd met een ontroerend mooie Pas de Deux te paard van Joszef Richter en Merrylu Casselly en een temperamentvol groot jockeynummer met Hongaarse dansers! Dit zijn slechts enkele nummers van het programma dat uniek is in de wereld.

Het 32e Wereldkerstcircus wordt zeker een triomf van onvervalste circuskunst!

Speeldata

Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Donderdag 22 december 2016 t/m zondag 8 januari 2017


Of bel: 0900 – 25 25 255 (€ 0,45 p/m).