Hooggeëerd publiek… Wij presenteren u: De Stiletto Dancers!

Je hebt inmiddels kennis gemaakt met een aantal artiesten uit de 37-koppige Cirque Stiletto company, maar nog nooit waren ze zó sexy. Maak kennis met onze Stiletto Dancers: Sjoerd, Jeffrey, Sander en Dennis!

 

Sjoerd Hermenssjoerd_hermens_s

Opleiding

Sjoerd studeerde aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts als Uitvoerend Danser en Docent Dans.

Theater

Hij was o.a. te zien in de voorstellingen Moeder, Ik Wil Bij De Revue, Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, The Little MermaidMary PoppinsDirty DancingTarzan en in de theatertour Passie van Ruth Jacott. Ook danste hij bij Symphonica in Rosso met Lionell Richie en Diana Ross.

Televisie

Op televisie was Sjoerd te zien bij de Staatsloterijshow (2004), TMF Awards (2004), Televizier-Ring Gala (2005 en 2006), Gouden Loeki (2009) en John Kraaijkamp Musical Awards Gala (2005, 2006, 2011 en 2014).

Jeffrey Zwaanjeffrey_zwaan_s

Opleiding

Jeffrey studeerde aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Theater

Hij was o.a. te zien in de voorstelling Droomvlucht de Musical en in de show Symphonica in Rosso (bij Diana Ross, Lionel Richie en Nick en Simon).

Televisie

Op televisie was Jeffrey te zien bij De Gouden Televizier-Ring, The Voice of Holland, Popstars, in de Basic Fit Reclame, Everybody Dance Now, De TV-kantine en het John Kraaijkamp Musical Awards Gala (2009 en 2010).

Sander Bossander_bos_s

Opleiding

Sander studeerde aan de Dansacademie Lucia Marthas Groningen en bij Gang Amsterdam.

Theater

In het theater was Sander te zien in o.a. de Brooklyn Nights Dinnershow in Aalsmeer, het Musical Awards Gala (2015), Musicals in Concert (2014) en het Walt Disney Concert (Stockholm).

Televisie

Sander was op televisie te zien als danser bij de serie ’t Schaep (2014).

Dennis de Haandennis_dehaan_s

Opleiding

Dennis studeerde aan het Albeda Dans College.

Theater

Hij was te zien in o.a. De Dinnershow 21 On Air, het Aids Gala, Afrojack – Jacked Homecoming en bij verschillende artiesten waaronder Paul Turner, Candy Dulfer en Ellen ten Damme.

Televisie

Op tv was Dennis te zien bij The Voice of Holland, Sunday Night Fever, Who’s In Who’s Out en The Next Poptalent.

 

 

 

 

 

Foto credits: Sharon de Jong, Hassan Dibani